Optie24 is een broker actief sinds 2012, is gericht is alleen op de Nederlandse en Belgische markt. Het bedrijf is marktleider in deze landen sinds de lancering van hun platform.

Het platform en de website van deze makelaar zijn volledig Nederlands als ze niet richten op andere landen. De makelaar is gevestigd in Nederland en bedient haar klanten met een 100% Nederlandse support team.

Klanten kunnen bellen met de ondersteuning op een lokaal telefoonnummer op werkdagen en e-mails worden binnen 1 uur beantwoord worden, zelfs in het weekend en in de avond.
Het platform is volledig ontworpen om de handel zo makkelijk mogelijk te maken. Omdat Optie24 is een bedrijf dat zich richt op handelaren / beleggers in plaats van “gokkers” zult u weinig afleiding op de website proberen om u te overtuigen om andere dingen te doen dan de handel te vinden. Waardoor u met grote afbeeldingen, en signalen van het platform geeft traders de mogelijkheid om de juiste beslissingen te nemen zonder te worden afgeleid.

Trading Platform

de trading platform is zeer geavanceerd en zeer verschillend van andere makelaars. Als Optie24 is een onafhankelijke beleggingsonderneming (niet een white label bedrijf), ze hebben hun eigen aangepaste platform speciaal gemaakt voor de Nederlandse en Belgische markt. De graphics zijn schaalbaar voor verschillende termijnen en onder andere de overstap naar candle sticks
Grote afbeeldingen en geïntegreerde signalen maken het een unieke ervaring voor alle handelaren.

Klantenservice

Ondersteuning is 100% Nederlands en kan via telefoon, chatten, e-mail en skype te bereiken. Ze zijn 7 dagen per week en ook ‘s avonds uw e-mail zal worden answerred binnen 1 uur. (Telefonische ondersteuning tot 19: 00u)

optie24-broker-beoordeling

Conclusie

Als Nederlands bedrijf geregistreerd bij de AFM Optie24 is veruit de beste keuze voor de Nederlandse en Belgische handelaren. De lokale ondersteuning in het Nederlands en de zeer lage minimum storting maken ze een unieke makelaar voor nieuwe en ervaren handelaren.
De nr. 1 makelaar in Nederland en Belgi├ź is Optie24 en ze hebben dit de afgelopen jaren bewezen en nog steeds het verbeteren van hun dienstverlening aan deze positie te houden.