De opties broker Opteck verscheen in 2011 en werd al snel een leider in de markt. Tijdens onze review proces hebben we geprobeerd te begrijpen waarom dit bedrijf zo veel handelaren heeft aangetrokken en evalueren van haar diensten.

Onze vertrouwdheid met de site en de Opteck platform liet ons toe om een paar dingen die kunnen worden gecategoriseerd de belangrijkste voordelen van de makelaar toe te wijzen. Allereerst, en van het grootste belang is een eenvoudig te gebruiken platform te leren voor de handel, verdere voordelen zijn van de aanwezigheid van een demo-account, een interessante selectie van de rekeningen, de betrouwbaarheid die wordt verzorgd door een groot aantal bronnen, waaronder een CySEC licentie, een brede selectie van leermiddelen en natuurlijk een zekere aandacht voor klanten.

maximale uitbetalingen

We vonden dat Opteck heeft een groot aantal kwalitatief hoogwaardige verhandelbare activa, evenals een brede selectie van tijdsintervallen. De betalingen van deze broker zijn ook erg gul, van 65 tot 100 procent. Lees altijd zorgvuldig de voorwaarden van een account die u graag om de verschillen in rendementen, marges en aanbod. Bijvoorbeeld handelaren op de zwarte rekening krijgen een extra twee procent van de betalingen van de makelaar.

opteck-recensie

Activa

Onze testen van het platform heeft aangetoond dat ter beschikking van de klanten zijn er meer dan 70 onderliggende activa. Dit omvat valutaparen, zoals vluchtige en de minder populaire “exotische” valuta’s. Grondstoffen worden vertegenwoordigd door verschillende aanbiedingen, waaronder edele metalen, olie, koffie en granen (vooral tarwe). Het aantal effecten op Opteck is niet zo groot als die van andere makelaars, maar we merkten maar sommige aandelen van de grootste bedrijven in de wereld. En natuurlijk bent u in staat om te ruilen tegen de grote economische indices.

Klantenservice

Als je gewoon het nemen van uw eerste stappen in de wereld van de makelaardij handel, dan zult u de aanwezigheid van een manager die u kunnen adviseren over de huidige situatie en de richting aangegeven voor het denken bij het plannen van transacties te waarderen. Echter, dit geldt niet alleen voor de handel beginners, zelfs als je een praktiserend handelaar voor een lange tijd zijn geweest, kunt u nog steeds vinden advies van een van de meest vooraanstaande experts op Opteck zeer nuttig. Dit kan worden gedaan door middel van online chat of via de telefoon.

Zoals we hebben gezien, de klantenservice is 24/7 beschikbaar. De mededeling van de kwaliteit is goed en de terugbelservice Orde loopt ook goed:www.topoption-opinie.com/iforex-warto-wiedziec.

Overzicht

Zo kunnen we concluderen dat het platform van de makelaar is heel comfortabel, praktisch en betrouwbaar. Alle tools die nodig zijn voor winstgevende handel zijn zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar. De voorwaarden van de betalingen tot 100%, en de goed doordachte organisatie van de technische support team deze broker onder zijn collega’s onderscheidt. Tot slot zeker we dit bedrijf aanbevelen voor zowel beginnende als ervaren handelaren.