Een geavanceerde en intuïtieve trading platform

BDSwiss’s trading platform wordt aangedreven door SpotOption, die een van de meest intuïtieve en betrouwbare binaire opties trading platforms in de industrie ontwikkeld. Het platform maakt het mogelijk BDSwiss tot meer dan 150 activa, met inbegrip van forex, grondstoffen, aandelen en indices bieden. Dit is duidelijk het beste platform in de sector en BDSwiss gewerkt aan speciale functies met SpotOption om handelaren te voorzien van geavanceerde commissioni del broker trading tools. Deze speciale functies omvatten candlestick grafieken, dat is een must voor technische analyse handelaren zoals wij.

Naast het helpen van de handel zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk voor allerlei handelaren, BDSwiss streeft naar een veilige en private trading ervaring te bieden. Alle transacties zijn afgerond gebruik te maken van SSL-codering via de HTTPS-beveiligde web-protocol.

BDSwiss Review – Accounts, Deposito’s, Bonus en Onttrekkingen

Aan de slag met BDSwiss duurt minder dan 5 minuten en je hoeft alleen maar $ 250 tot de handel beginnen. Dit is een redelijke minimale storting voor nieuwe handelaren die willen hun eerste binaire optie handel te maken. BDSwiss heeft vijf soorten trading accounts geïntroduceerd om allerlei handelaren aan te passen. Zoals elke binaire optie makelaar, hoe meer u stort, hoe groter het bereik van de diensten die u toegang hebt. De welkomstbonus is ook evenredig met uw eerste en aanvullende stortingen. Houd in gedachten dat je zal moeten om opnieuw Handel platform te investeren 50 keer uw bonusbedrag te kunnen intrekken.

Trading voorwaarden – BDSwiss recensie

iq-option-intrekking

Intrekking van uw geld is vrij eenvoudig en ongecompliceerd. Na goedkeuring krijgt u het geld binnen 3-5 werkdagen teruggestort op uw verzoek rekening. Natuurlijk, je hebt verschillende storting en opname methoden, waaronder Credit Card, overboeking, en online payment providers zoals CashU of WebMoney.

BDSwiss Recensie – Indrukwekkend Onderwijs en Opleiding

BDSwiss stelt een van de beste educatieve materialen die we ooit heb gezien in een binaire makelaar, variërend van gratis video’s om een uitgebreide woordenlijst, dagelijkse en wekelijkse marktanalyse en een aantal echt goede strategieën. Het opleidingscentrum BDSwiss biedt een enorme verscheidenheid van het onderwijs gereedschappen en materialen, maar misschien wel de grootste kenmerk is de samenwerking met de Investors Trading Academy (ITA). Samen met ITA, kunt u alles wat u nodig heeft om te weten over binaire handel in opties te leren.

Support Tools – BDSwiss beoordeling

Vanuit het BDSwiss educatief centrum heb je ook toegang tot gratis webinars, e-boeken, video opleidingen en nog veel meer. De Dagelijkse en Wekelijkse markt Beoordelingen behoren tot de beste die we tot nu toe hebben gezien. Zij zullen u voorzien van de meest belangrijke nieuws en trends op de markt om alle handelsmogelijkheden de identiteit op de markt.

Aarzel niet om commentaar te geven op uw ervaring met BDSwiss verlaten of om aanvullende informatie vragen. Als u moeilijkheden ondervinden, zullen we in staat om u te helpen.